Lavaş Üretim ile ilgili tüm etkinliklerini müşteri memnuniyeti odaklı yürütüp;
Müşteri ve çalışanlarının memnuniyetini ilke alarak yükselterek büyüyen, sektöründe farklılaşan, ulusal ve uluslar arası yasa, mevzuat ve müşteri taleplerine uyan, insan sağlığını ve gıda güvenirliğini ön planda tutan bir firma olmayı,
Özenle seçilip çok iyi koşullarda depolanmış, sağlıklı ve kaliteli hammaddelerimizle işletmemizde mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal spesifikasyonlara uygun biçimde, eğitimli personelin çalışımıyla, hijyenik ortamda ürünler üretip, müşterilerimize sağlıklı ve kaliteli ürünler sunarak sürekli gelişmeyi, gıda güvenliği ile ilgili bilgileri gıda zinciri boyunca iletmeyi ve talep etmeyi, Gıda güvenliği kültürü oluşturarak, tağşiş, sabotaja karşı gerekli önlenmeler almayı,
Mevcut sistemin etkinliğini, tanımlanan süreçlerin performansları dahilinde sürekli gözden geçirip her türlü iyileştirme faaliyeti için gerekli kaynakları sağlamayı,
Üretimizde kullanılan tüm hammaddelerin Helal Gıda şartlarına uygun üretilmiş ürünlerden seçmeyi, OIC SMIIC 1 Helal Gıda için Genel Şartlar standardının şartlarına uymayı, proses aşamlarında ve yönetimsel olarak İslami iş etiği kurallarına uymayı,
benimsemiş ve amaç edinmiştir.